• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Röportajlar
  • Gündem
  • Genel
  • Ekonomi
  • Politika
  • Dünya
  • Yerel
  • YAZARLAR
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Bilim ve Teknoloji Eğitim Asayiş Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. AK Parti İzmir'den Oda Başkanlarına rozet
Genel
Yayınlanma: 02 Ocak 2023 - 11:00
Güncelleme: 02 Ocak 2023 - 11:06

AK Parti İzmir'den Oda Başkanlarına rozet

AK Parti İzmir’de üye katılımları hız kesmeden devam ederken, 3. Sanayi Sitesi Oto Tamircileri ve İzmir Kantinciler Odası Başkanları da AK Parti’ye katıldı. İl Başkanlığında gerçekleşen rozet takma törenine; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katıldı.

Genel
02 Ocak 2023 - 11:00
Güncelleme: 02 Ocak 2023 - 11:06
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti İzmir'den Oda Başkanlarına rozet
 İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “AK Parti; İzmir’de de artan yeni ‘Ak Gönüllerle’ daha da güçleniyor. Güvenin tek adresinde birleşiyoruz. Oda başkanlarımız ve yöneticilerimizin aramıza katılması, 2023 seçimleri için esen rüzgârın yönünü de gösteriyor. Hoş geldiler, güç verdiler.” diye konuşurken, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da “AK Parti Ailemiz büyümeye devam ediyor. 21 yıldır sürekli büyüyen AK Parti, inşallah yine, yeni katılan üyelerimizle birlikte önümüzdeki uzun yıllar daha bu ülkeye hizmet edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Gönlümüz hep vardı, bugüne nasipmiş

İzmir Kantinciler Odası Başkanı Özgür Yavuz ve oda yönetimi ile 3. Sanayi Sitesi Oto Tamirciler Odası Başkanı Bülent İşçi’ye rozetleri takıldıktan sonra katılımcılar adına konuşan Başkan Yavuz, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle anlattı; “Zorlu bir pandemi geçirdik. Ondan sonra bir süreç var. Bu süreçte esnaf teşkilatına, biz kantincilere desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza, vekillerimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gönlümüz zaten vardı ama mühürlemek, damgalamak bugüne nasipmiş. Uzun yıllardır canı gönlüden desteğimiz vardı. 2023’ü huzurlu bir şekilde atlatıp yolumuza devam edeceğiz.  Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ, İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli, Milletvekillimiz Atilla Kaya, sıkıntılarımızda yanımızda oldular, bizlere emekleri çok.”

Hamza Dağ; “2023 seçimleri için gösterge.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise şöyle konuştu; “2023 seçimlerinin ayak izlerini görmeye başladığımız, 2023 seçimlerini arifesinde, bu büyüme, bize 2023 seçimlerinin sonuçlarını da çok net bir şekilde gösteriyor. İnşallah, 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimlerinde, milletimiz bugüne kadar olduğu gibi liderine güvenini tazeleyecek, bir 5 yıl daha ülkeye hizmet etme yetkisini bize verecektir. İnşallah hizmet etmeye devam edeceğiz. Katılımlarından dolayı Kantinciler Odası Başkanı Özgür Yavuz ve yönetim kurulu üyelerine, 3. Sanayi Sitesi Oto Tamirciler Odası Başkanı Bülent İşçi’ye teşekkür ediyor, hoş geldiniz, diyorum.” AK Parti’nin İzmir’de yükselen bir grafik sergilediğini söyleyen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Sokakta karşımıza çıkan tablo, partimize yeni katılımlarla kendini gösteriyor. Sivil Toplum Kuruluşları ile kurduğumuz bağın yansımalarını görmek mutluluk verici. Ama bu katılımların asıl arka planında, Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki Türkiye’nin dünyayı sarsan sorunları çözme yetenek ve kararlılığı, ülkemizin büyüyor olması var.  2023 sandığı bize bu katılımların gücüyle yeniden millete hizmet fırsatı verecek, inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

# Ak Parti İzmir# Kerem Ali Sürekli
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
World Beauty Center Görkemli Bir Açılışla Hizmete Girdi
World Beauty Center Görkemli Bir Açılışla Hizmete Girdi
Komutan Korkut Şen'e teşekkür
Komutan Korkut Şen'e teşekkür
Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli gelmişti! Dilek İmamoğlu'dan tepki:
Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli gelmişti! Dilek İmamoğlu'dan tepki: "Milletin iradesi, gerçekler ve vicdanlar susturulmaya çalışılıyor"
Bakan Kurum'dan 'Kentsel dönüşüm' çağrısı!
Bakan Kurum'dan 'Kentsel dönüşüm' çağrısı! "Deprem siyaset üstü bir konu" diyerek vurguladı: "İstanbul'un dönüşümünde tüm belediyelerimizi paydaş olarak görüyoruz"
Son Haberler
World Beauty Center Görkemli Bir Açılışla Hizmete Girdi
World Beauty Center Görkemli Bir Açılışla Hizmete Girdi
Komutan Korkut Şen'e teşekkür
Komutan Korkut Şen'e teşekkür
Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli gelmişti! Dilek İmamoğlu'dan tepki:
Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli gelmişti! Dilek İmamoğlu'dan...
Bakan Kurum'dan 'Kentsel dönüşüm' çağrısı!
Bakan Kurum'dan 'Kentsel dönüşüm' çağrısı! "Deprem siyaset üstü...
Sosyal medyadan duyurdu! DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen partisinden ayrıldı
Sosyal medyadan duyurdu! DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen...
Başkan Soyer: “Bir şey değişecek her şey değişecek”
Başkan Soyer: “Bir şey değişecek her şey değişecek”

Ana Sayfa
Röportajlar
Gündem
Genel
Ekonomi
Politika
Dünya
Yerel
YAZARLAR
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Asayiş
Çevre
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Egeningazetesi / Egenin gazetesi

Yazılım: Tumeva Bilişim