• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Röportajlar
  • Gündem
  • Genel
  • Ekonomi
  • Politika
  • Dünya
  • Yerel
  • YAZARLAR
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Bilim ve Teknoloji Eğitim Asayiş Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Başkan Engin'den deprem bölgesine ziyaret
Genel
Yayınlanma: 21 Şubat 2023 - 11:15

Başkan Engin'den deprem bölgesine ziyaret

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin deprem bölgesine giderek incelemelerde bulundu, afetzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta çeşitli temaslarda bulunan Başkan Engin, “Depremzede vatandaşlarımızın barınma sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor. İkinci en önemli ihtiyaç ise beslenme sorunu olarak görülüyor.

Genel
21 Şubat 2023 - 11:15
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Engin'den deprem bölgesine ziyaret
Deprem bölgesine yönelik dayanışmayı ve yardımlaşmayı devam ettirmemiz gerekiyor. Çünkü bu büyük felaketi dayanışma ile aşabilir, depremden etkilenen illerimizi ancak el ele vererek ayağa kaldırabiliriz” diye konuştu.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, depremin merkez üssü Kahramanmaraş’a ve büyük afetin en çok etkilediği illerin başında gelen Adıyaman’a giderek çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaret kapsamında, hayırsever iş insanı Hanifi Aydın’ın destekleriyle hazırlanan, içinde gıda kolileri, hijyen paketleri, tekstil ürünleri ve ısıtıcıların yer aldığı 2 tır yardım malzemesi de Adıyaman’a ve Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde yaşayan depremzede yurttaşlara ulaştırıldı.

İLK DURAK ADIYAMAN

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in ilk durağı Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman oldu. CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ve birçok yakınını depremde kaybeden CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ile kentte incelemelerde bulunan Başkan Engin, afetzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Engin daha sonra Narlıdere’den bölgeye ulaştırılan yardımları CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet ve iş insanı Hanifi Aydın ile birlikte Adıyaman’da bulunan koordinasyon merkezine teslim etti.

KARDEŞ İLÇE NURHAK’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Başkan Engin daha sonra Narlıdere Belediyesi ile kardeş olan Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesine geçti. Burada Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan ile bir araya gelen Narlıdere Belediye Başkan Ali Engin, İlhami Bozan’a ve ilçe halkı ile geçmiş olsun dileklerini paylaştı.  Kahramanmaraş’a getirilen yardım malzemeleri de köy muhtarlarına edilerek depremzede vatandaşlara ulaştırılması sağlandı.

BARINMA VE BESLENME EN BÜYÜK İHTİYAÇ

 Narlıdere Belediye Başkanı Engin, deprem bölgesine yaptıkları ziyareti değerlendirerek, “Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yarattığı tahribatı yerinde görme imkânı bulduk. Afetzede vatandaşlarımızın acılarına ortak olduk, sorunlarını dinledik, başsağlığı dileklerimizi ve taziyelerimizi ilettik” dedi. Başkan Engin, deprem bölgesinde yaptıkları incelemede barınma sorununu en büyük problem olarak gördüklerini ifade ederek, “Depremzede vatandaşlarımızın barınma sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor. İkinci en önemli ihtiyaç ise beslenme sorunu olarak görülüyor. Beslenme ve hijyen yardımlarının süreklilik halinde bölgeye ulaştırılması gerekiyor” diye konuştu.  Narlıdere Belediyesi olarak depremzede vatandaşlar için tüm imkânlarını seferber ettiklerini ifade eden Başkan Engin, “İş insanı Hanifi Aydın’ın büyük destekleriyle deprem bölgesine 2 tır malzemeyi daha ulaştırdık. Kendisine ve tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ancak dayanışmayı ve yardımlaşmayı devam ettirmemiz gerekiyor. Çünkü bu büyük felaketi dayanışma ile aşabilir, depremden etkilenen illerimizi ancak el ele vererek ayağa kaldırabiliriz. Deprem bölgesinde yardımlarımızı esirgemeyelim” açıklamasında bulundu. 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli gelmişti! Dilek İmamoğlu'dan tepki:
Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli gelmişti! Dilek İmamoğlu'dan tepki: "Milletin iradesi, gerçekler ve vicdanlar susturulmaya çalışılıyor"
Bakan Kurum'dan 'Kentsel dönüşüm' çağrısı!
Bakan Kurum'dan 'Kentsel dönüşüm' çağrısı! "Deprem siyaset üstü bir konu" diyerek vurguladı: "İstanbul'un dönüşümünde tüm belediyelerimizi paydaş olarak görüyoruz"
Sosyal medyadan duyurdu! DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen partisinden ayrıldı
Sosyal medyadan duyurdu! DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen partisinden ayrıldı
Sürücüler dikkat! Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu: 23 Nisan'da Başkent'te bazı yollar trafiğe kapatılacak
Sürücüler dikkat! Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu: 23 Nisan'da Başkent'te bazı yollar trafiğe kapatılacak
Son Haberler
Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli gelmişti! Dilek İmamoğlu'dan tepki:
Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli gelmişti! Dilek İmamoğlu'dan...
Bakan Kurum'dan 'Kentsel dönüşüm' çağrısı!
Bakan Kurum'dan 'Kentsel dönüşüm' çağrısı! "Deprem siyaset üstü...
Sosyal medyadan duyurdu! DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen partisinden ayrıldı
Sosyal medyadan duyurdu! DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen...
Sürücüler dikkat! Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu: 23 Nisan'da Başkent'te bazı yollar trafiğe kapatılacak
Sürücüler dikkat! Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu: 23 Nisan'da...
Ege Ulaşım’dan 23 Nisan’a anlamlı kutlama
Ege Ulaşım’dan 23 Nisan’a anlamlı kutlama
Türk Yerel Hizmet Sen İzmir Şube Başkanı Şevket Güçlü: Karşıyaka Belediyesi Ücretleri Ödemiyor
Türk Yerel Hizmet Sen İzmir Şube Başkanı Şevket Güçlü: Karşıyaka Belediyesi Ücretleri Ödemiyor

Ana Sayfa
Röportajlar
Gündem
Genel
Ekonomi
Politika
Dünya
Yerel
YAZARLAR
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Asayiş
Çevre
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Egeningazetesi / Egenin gazetesi

Yazılım: Tumeva Bilişim