• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Röportajlar
  • Gündem
  • Genel
  • Ekonomi
  • Politika
  • Dünya
  • Yerel
  • YAZARLAR
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Bilim ve Teknoloji Eğitim Asayiş Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Bergama Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Genel
Yayınlanma: 19 Ocak 2023 - 15:00

Bergama Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Bergama Belediyesi’nde memur maaşları sosyal denge sözleşmesi ardından işçi maaşları için Hizmet-İş Sendikası ile yapılan Toplu İş Sözleşmesi süreci tamamlandı.

Genel
19 Ocak 2023 - 15:00
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bergama Belediyesi’nde Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Belediye Şirketleri Bakırçay işçilerine yüzde 37, Beta işçilerine yüzde 39 ve kadrolu işçilere yüzde 40,69 oranında zam yapıldı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Belediye imkanları ölçüsünde işçimizin, memurumuzun bütün çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Tamamlanan Toplu İş Sözleşmesi süreci ile Kadrolu işçilerin en düşük maaşı 15.282,10 TL. Beta şirketi işçilerinin en düşük maaşı 13.734,40 TL. ve Bakırçay şirketi işçilerinin en düşük maaşı 11.792,59 TL. oldu.  

Bergama Belediyesi Taş Bina’da düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Hakan Koştu, Başkan Yardımcıları Cüneyt Umutlu, Aşkın Uyar, Hizmet-İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Gültekin Şimşek ve işçi temsilcileri katıldı.

BAŞKAN KOŞTU; “LAYIKIYLA ÇALIŞAN İŞÇİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ” 

Törende konuşan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Alın teri ile bu ücreti kazanan işçilerimize ve ailelerine hayırlı ve bereketli olsun. Emeklerinin karşılığını güle güle harcasınlar. Belediyemiz imkanları ölçüsünde zam oranını en yüksek seviyede belirmeye çalıştık. Sahada olan, yağmur çamur demeden Bergama’mızın çöpünü, parkını temizleyen hizmet üreten işçimizin alın terlerini yerde bırakmamak için elimizden geleni yaptık. Layıkıyla çalışan işçimizin, alın teri ile kazananın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

SENDİKA BAŞKANI GÜLTEKİN; “GÖRÜŞMELERİMİZDE BİZLERE KAPISINI HEP AÇAN BAŞKANIMIZ HAKAN KOŞTU’YA TEŞEKKÜRLER”

Toplu İş Sözleşmesi imzaları ardından bir konuşma yapan ve Belediye Başkanı Hakan Koştu’ya teşekkür eden Hizmet-İş Sendikası İzmir Şube Başkanı Gültekin Şimşek, “Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan'ın bize çizdiği istikamette üyelerimizin mali ve sosyal haklarını iyileştirmek adına mücadelemize devam ediyoruz. Bugün ilkleri yaşadığımız Bergama'da kadrolu çalışanlar ile Beta Şirketinin Toplu İş Sözleşmelerini, Bakırçay Şirketinin de ek protokolünü imzalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Görüşmelerimizin ilk başladığı günden bugüne Bergama’lı emekçilerin haklarını iyileştirmek adına taleplerimize olumlu karşılık veren Belediye Başkanımız Sayın Hakan Koştu başta olmak üzere Başkan Yardımcılarımıza, Belediye Bürokratlarına, sözleşme masasında beraber yer aldığımız kıymetli temsilcilerimiz ve komite üyelerimize, bize inanan ve güvenen değerli üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim daha güzel sözleşmeler yapmayı nasip etsin. Hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Murat Barbaros Kuaför'den Öğretmenler Günü'ne Özel Yüzde 30 İndirim
Murat Barbaros Kuaför'den Öğretmenler Günü'ne Özel Yüzde 30 İndirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze’de ateşkesin sağlanması için ABD Başkanı Trump’ın gösterdiği çabayı ve liderliği takdir ediyorum"
Bakan Tunç:
Bakan Tunç: "Adli Tıp Kurumunu güçlendirmeye devam edeceğiz"
MGK'da yeni dönem! Bugün ilk kez toplanıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık edecek
MGK'da yeni dönem! Bugün ilk kez toplanıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık edecek
Son Haberler
Giritli Mübadiller Anlatıyor: Parçalanmış Ailelerin Öyküsü belgeseli izleyicisiyle buluşacak
Giritli Mübadiller Anlatıyor: Parçalanmış Ailelerin Öyküsü belgeseli...
Murat Barbaros Kuaför'den Öğretmenler Günü'ne Özel Yüzde 30 İndirim
Murat Barbaros Kuaför'den Öğretmenler Günü'ne Özel Yüzde 30 İndirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze’de ateşkesin sağlanması için ABD...
Bakan Tunç:
Bakan Tunç: "Adli Tıp Kurumunu güçlendirmeye devam edeceğiz"
MGK'da yeni dönem! Bugün ilk kez toplanıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlık edecek
MGK'da yeni dönem! Bugün ilk kez toplanıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan...
Bakan Soylu: İstanbul'da 286 kilo esrar ele geçirildi
Bakan Soylu: İstanbul'da 286 kilo esrar ele geçirildi

Ana Sayfa
Röportajlar
Gündem
Genel
Ekonomi
Politika
Dünya
Yerel
YAZARLAR
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Asayiş
Çevre
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Egeningazetesi / Egenin gazetesi

Yazılım: Tumeva Bilişim