• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Röportajlar
  • Gündem
  • Genel
  • Ekonomi
  • Politika
  • Dünya
  • Yerel
  • YAZARLAR
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Bilim ve Teknoloji Eğitim Asayiş Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Adımı kullanmayın
Genel
Yayınlanma: 15 Ocak 2020 - 13:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Adımı kullanmayın

Genel
15 Ocak 2020 - 13:42
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan uyardı: Adımı kullanmayın
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Süper Lig kulüplerinin başkanlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, TFF ve Kulüpler Birliği ile yürütülen çalıştay ile ilgili Erdoğan'a bilgilendirme yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliye'deki toplantıya katılan tüm kulüp başkanlarıyla tek tek ilgilendi ve hepsinin elini sıktı.

Erdoğan "Kavga etmek, siyaset üzerinden çözüm aramak yerine böyle çalıştaylarla bir araya gelinmesi, sorunların çözülmesi beni mutlu ediyor. Sizlere yakışan budur" dedi.

STOPAJ İÇİN ERTELEME İSTENDİ

Kulüp başkanları ise futbolcular ve teknik heyete ödenecek ücretten kesilecek stopaj oranının yüzde 15'ten 40'a çıkarılmasının kendilerini zorlayacağından yakınarak 2 yıl erteleme talep ettiler.

ERDOĞAN: İSRAF ETMEYİN

Toplantıda harcama limitleri ve yapılandırmalar da gündeme geldi. Erdoğan, "Bizler sizin yanınızdayız. Ama sizler de kaynakları israf etmeyin. Tasarruflu gidin" uyarısında bulundu.

"BENİM ADIMI KULLANMAYIN"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kulüp başkanlarına mesajı; "Yabancı sayısı ve futbol yasası konularında adımı kullanmayın. Beni ve siyaseti spora karıştırmayın. Sorunlarınızı bir araya gelip kendi içinizde çözün" şeklinde oldu.

AHMET NUR ÇEBİ'NİN SÖZLERİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Bankalar Birliği ile yapılan yapılandırma anlaşmalarındaki faiz oranının yüksekliğine dikkat çekerek, şöyle konuştu:

"Sayın Cumhurbaşkanım sayenizde ülkemizde faizler düştü. Neredeyse tek haneye geldi ama Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmada bu oran yüzde 32 gibi çok yüksek seviyede. Şuan ülkemizde uygulanan faiz oranlarına çekilmesi konusunda desteğinizi talep ediyoruz"

"MİLLİ TAKIM İÇİN TEŞVİK PRİMİ VERİLMELİ"

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ kulüplerin içinde bulunduğu kriz için devlet desteğinin şart olduğuna dikkat çekti ve bunun teşvik ile çözüleceğini belirtti. Gümüşdağ, milli takıma oyuncu veren kulüplerin teşvik primi alması gerektiğini söyledi.

ALİ KOÇ'UN TALEBİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise devletin uygulamaya koyduğu yeni vergi sisteminin doğru olduğunu ve Türk futboluna katkılarını dile getirirken kulüplerin yaşadığı mali sıkıntıları hatırlattı ve uygulamanın birkaç yıl sonraya ertelenmesini talep etti. Koç, beş yıllık sürenin yapılandırmada yeterli olmadığını, buna beş yılın daha ilave edilmesi gerektiğini ve yola çıkarken 10 yıllık planlamanın yapılmasının daha doğru olacağını vurguladı.

MUSTAFA CENGİZ TEŞEKKÜR ETTİ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk futboluna ve sarı-kırmızılı kulübün sorunlarının çözülmesi konusundaki desteğine teşekkür etti.

YABANCI SAYISI DÜŞECEK

TFF Başkanı Nihat Özdemir, kademeli olarak yabancı futbolcu sayısını düşürmeyi planladıklarını ifade etti.

Özdemir, "Biz sicil lisans kurulu kurduk. Orada alınan kararların ve uygulamaların hepsinin arkasında olacağız. Yabancı sayısı sayısı için ilk önce Kulüpler Birliği Başkanı olarak Fikret Orman daha sonra da Mehmet Sepil'den görüş istedik ancak bir dönüş olmadı. Ardından Şenol Güneş'le görüştük. Kendisi bize bir çalışma hazırlıyor. Bu çalışmaya göre bir yol haritası belirleyeceğiz. Kademeli olarak yabancı sayısını düşürmeyi planlıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

 

 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cevdet Yılmaz:
Cevdet Yılmaz: "Adımlarımızı kararlılıkla atıyoruz"
Bakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis ile görüştü
Bakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis ile görüştü
Ömer Çelik, Katar Büyükelçisi Al-Henzap ve Başkatip Al-Thani ile görüştü
Ömer Çelik, Katar Büyükelçisi Al-Henzap ve Başkatip Al-Thani ile görüştü
Kaynak Değil, Zihin Meselesi: Bir Yenilenme Çağrısı
Kaynak Değil, Zihin Meselesi: Bir Yenilenme Çağrısı
Son Haberler
Cevdet Yılmaz:
Cevdet Yılmaz: "Adımlarımızı kararlılıkla atıyoruz"
Bakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis ile görüştü
Bakan Fidan, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Gerapetritis ile görüştü
Ömer Çelik, Katar Büyükelçisi Al-Henzap ve Başkatip Al-Thani ile görüştü
Ömer Çelik, Katar Büyükelçisi Al-Henzap ve Başkatip Al-Thani ile...
Kaynak Değil, Zihin Meselesi: Bir Yenilenme Çağrısı
Kaynak Değil, Zihin Meselesi: Bir Yenilenme Çağrısı
CHP’li isim ortaya çıkardı: Aynı parselde yaklaşık 5 kat fark, ‘sıfır metrekare’ye ödeme
CHP’li isim ortaya çıkardı: Aynı parselde yaklaşık 5 kat fark,...
Ruhani'den tansiyonu yeniden yükseltecek açıklama
Ruhani'den tansiyonu yeniden yükseltecek açıklama

Ana Sayfa
Röportajlar
Gündem
Genel
Ekonomi
Politika
Dünya
Yerel
YAZARLAR
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Asayiş
Çevre
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Egeningazetesi / Egenin gazetesi

Yazılım: Tumeva Bilişim