• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Röportajlar
  • Gündem
  • Genel
  • Ekonomi
  • Politika
  • Dünya
  • Yerel
  • YAZARLAR
  • Spor
  • Kültür-Sanat
  • Bilim ve Teknoloji Eğitim Asayiş Çevre
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Genel
  3. Sandal'dan 75'inci yıla Kitap Kafe ve Etüt Merkezi müjdesi
Genel
Yayınlanma: 31 Ekim 2022 - 10:45

Sandal'dan 75'inci yıla Kitap Kafe ve Etüt Merkezi müjdesi

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın uzun zamandır düzenli olarak sürdürdüğü mahalle ziyaretlerinde son durak 75’inci Yıl Mahallesi oldu. Belediye çalışmalarını inceleyip, sorunları yerinde tespit ederek, çözümler üreten Başkan Sandal, “Bayraklı, 10 yıl içinde İzmir’in göz bebeği olacak” dedi.

Genel
31 Ekim 2022 - 10:45
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Sandal’dan 75’inci yıla Kitap Kafe ve Etüt Merkezi müjdesi
Sandal, Teras Kafe’nin bahçesinde bulunan kapalı alanın da etüt merkezi ve kitap kafe dönüştürüleceğini müjdeledi.

ESNAF TURU VE EV ZİYARETİ YAPTI

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçe genelinde yürütülen belediye çalışmalarını yerinde incelemek ve sorunları ilk ağızdan dinlemek için mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda 75’inci Yıl Mahallesi’nde esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunan Başkan Sandal, Teras Kafe’de de vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Serdar Sandal’a ziyarette CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, 75’inci Yıl Mahallesi Muhtarı Selma Tortoç, belediye bürokratları ve parti yöneticileri eşlik etti. Vatandaşın merakla beklediği kentsel dönüşüm konusunda yeni revizyon imar planlarını anlatan Sandal, “Yolları, parkları, sosyal alanlarıyla Bayraklı fark yaratacak” dedi.

VATANDAŞLA BULUŞTU

Esnaf turu ve ev ziyaretlerinin ardından Teras Kafe’de mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Sandal, “Mahallelerimizi gezerek sorunları yerinde tespit edip, ilk kaynağından önerileri alıyor ve çözümler üretiyoruz. Tüm mahallelerimizde çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Hedefimiz daha güzel ve modern bir Bayraklı’da yaşamak. Her mahallemizin aynı imkanlara kavuşmasını istiyoruz. Bu nedenle başlattığımız kentsel dönüşüm atağı ile de ilçemizin çehresini değiştireceğiz. Vatandaşımızın kazanacağı bir modelle, daha sağlıklı yapılara kavuşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Göreceksiniz; Bayraklı, 10 yıl içinde İzmir’in göz bebeği olacak” dedi.

 

KİTAP KAFE VE ETÜT MERKEZİ MÜJDESİ

Öte yandan Başkan Sandal, geçtiğimiz aylarda kitaplara ulaşımı kolaylaştırmak ve okumayı teşvik etmek amacıyla başlatılan Kitap Kafe uygulamasının bir örneğinin de Teras Kafe için tasarlanacağı müjdesini verdi. Vatandaşlardan gelen talebi anında yanıtlayan Sandal, “Eğitim ve çocuklarımızın doğru kaynaklara ulaşımı önceliklerimizden biri. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Değirmen Kafe’de ilk örneğini uyguladığımız Kitap Kafe’nin bir benzerini Teras Kafe’nin bahçesindeki tesiste uygulayacağız. Çalışmalara bir an önce başlayacağız ve burayı hem çocuklarımıza etüt merkezi hem de kitapseverlere kütüphane olarak planlayacağız” dedi.

 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli gelmişti! Dilek İmamoğlu'dan tepki:
Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli gelmişti! Dilek İmamoğlu'dan tepki: "Milletin iradesi, gerçekler ve vicdanlar susturulmaya çalışılıyor"
Bakan Kurum'dan 'Kentsel dönüşüm' çağrısı!
Bakan Kurum'dan 'Kentsel dönüşüm' çağrısı! "Deprem siyaset üstü bir konu" diyerek vurguladı: "İstanbul'un dönüşümünde tüm belediyelerimizi paydaş olarak görüyoruz"
Sosyal medyadan duyurdu! DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen partisinden ayrıldı
Sosyal medyadan duyurdu! DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen partisinden ayrıldı
Sürücüler dikkat! Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu: 23 Nisan'da Başkent'te bazı yollar trafiğe kapatılacak
Sürücüler dikkat! Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu: 23 Nisan'da Başkent'te bazı yollar trafiğe kapatılacak
Son Haberler
Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli gelmişti! Dilek İmamoğlu'dan tepki:
Ekrem İmamoğlu'nun X hesabına erişim engeli gelmişti! Dilek İmamoğlu'dan...
Bakan Kurum'dan 'Kentsel dönüşüm' çağrısı!
Bakan Kurum'dan 'Kentsel dönüşüm' çağrısı! "Deprem siyaset üstü...
Sosyal medyadan duyurdu! DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen partisinden ayrıldı
Sosyal medyadan duyurdu! DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen...
Sürücüler dikkat! Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu: 23 Nisan'da Başkent'te bazı yollar trafiğe kapatılacak
Sürücüler dikkat! Ankara Emniyet Müdürlüğü duyurdu: 23 Nisan'da...
Ege Ulaşım’dan 23 Nisan’a anlamlı kutlama
Ege Ulaşım’dan 23 Nisan’a anlamlı kutlama
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı

Ana Sayfa
Röportajlar
Gündem
Genel
Ekonomi
Politika
Dünya
Yerel
YAZARLAR
Spor
Kültür-Sanat
Bilim ve Teknoloji
Eğitim
Asayiş
Çevre
Köşe Yazarları
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz. Egeningazetesi / Egenin gazetesi

Yazılım: Tumeva Bilişim